Veel interesse voor specifieke gerichte beurzen zoals Hunkeler Innovationdays

Hunkeler Innovationdays ‘breekt’ anno 2023 vrijwel alle records, daar waar het gaat om aandacht voor met name de technologie en applicaties rondom inkjet. Dat bewijst het feit dat fysieke beurzen met een duidelijk doel nog steeds zeer levensvatbaar zijn voor zowel exposanten als bezoekers.

2022.11 Innovationdays 2023

Op LinkedIn, Twitter en (zakelijk) facebook kon je er niet omheen. In de afgelopen weken rolden de aankondigingen van talloze standhouders ‘over je heen’. Inkjet was het centrale sleutelwoord, maar dan wel in al zijn facetten, waarbij naast innovatieve en vaak nieuwe machines ook substraten en geautomatiseerde nabewerking centraal stonden.

Het totale plaatje laten zien, was het doel van Hunkeler Innovationdays

Het is opvallend dat Hunkeler als machine leverancier in het afterpress segment zo een enorm succes weet binnen te halen, te vergelijken met beurzen die door professionele beursorganisaties worden opgezet. Ze hebben immers zelf een direct commercieel belang. Maar niemand die zich daaraan stoort. Het Zwitserse bedrijf weet de juiste snaar te raken en heeft in de loop der jaren een trouwe reeks partners om zich heen verzameld, die maar al te graag hun kennis en kunde delen tijdens de Hunkeler Innovationsdays. De beurs is alleen morgen nog te bezoeken in Luzern.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK