Hunkeler Innovationdays 2023

Van 27 tot en met 2 maart 2023 worden in het Zwitserse Luzern voor de 14e keer de Innovationdays georganiseerd. Dit door Hunkeler, producent van paper processing oplossingen, geïnitieerde evenement, is uitgegroeid tot het grootste vakevenement voor hoogvolume printoplossingen in Europa. Vanuit de hele wereld komen er print- en finishingprofessionals op af. Ook de belangstelling vanuit Nederland is traditioneel groot.

De laatste editie van Innovationdays was in 2019. Normaal gesproken wordt het evenement om de twee jaar gehouden, maar dat was tussentijds niet mogelijk. Er wordt dan ook met extra veel interesse naar de komende editie uitgekeken. De kracht van het evenement is dat op een overzichtelijke beursvloer alle toonaangevende printermerken vertegenwoordigd zijn. Die laten hun laatste innovaties zien.

2022.11 Innovationdays 2023

De Innovationdays beloven wederom hét vakevenement voor print- en finishingprofessionals te worden. Voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen, is ‘Messegelände Luzern’ in februari 2023 dan ook weer het epicentrum van de printindustrie. De komende editie wordt met zekerheid een bijzondere, want dan wordt stilgestaan bij het 100-jarige jubileum van de Zwitserse producent van paper processing oplossingen. Inmiddels staat de derde generatie, de broers Stephan en Michel Hunkeler, aan het roer van het familiebedrijf, waar wereldwijd 280 mensen werken.

De Innovationdays zijn, indien er vooraf geregistreerd wordt, gratis toegankelijk.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK