Hunkeler Innovationdays wordt uitgesteld tot 2023

De voor februari geplande ‘Hunkeler Innovationdays’ wordt met een jaar uitgesteld. Vanwege de onduidelijke ontwikkeling van de coronapandemie heeft de directie van Hunkeler AG dit besluit moeten nemen na een uitvoerige risicobeoordeling.

Hunkeler Uitgesteld 2023

“De beslissing is genomen in nauw overleg met onze grootste exposanten en zakenpartners”, benadrukt Stefan Hunkeler, voorzitter van de Raad van Bestuur en verantwoordelijk voor Innovationdays. “Ons doel is om een succesvol evenement te houden. De onduidelijke corona-ontwikkelingen in diverse landen blijven het reizen beperken. De wet- en regelgeving rond de pandemie is dynamisch en in sommige gevallen lokaal geregeld. Ze blijven het internationale reizigersverkeer bemoeilijken. Daarnaast worden diverse exposanten geconfronteerd met de wereldwijd bekende supply chain problemen, die het nog lastiger maken om een dergelijk evenement te houden.”

De Hunkeler Innovationdays worden voortaan gehouden in Luzern, Zwitserland, van 27 februari tot en met 2 maart 2023.

De Hunkeler Innovationdays zijn qua exposantenplaatsen al bijna volgeboekt. De vraag om als exposant deel te nemen aan de Hunkeler Innovationdays neemt toe. Er is niets vergelijkbaars in de branche waar end-to-end high-performance digitale printoplossingen, op zo’n geconcentreerde manier worden gepresenteerd. “In overleg met de belangrijkste exposanten verschuiven we het evenement nu met een jaar naar 2023, maar alle standreserveringen blijven staan”, herhaalt Stefan Hunkeler.

Hunkeler AG had graag zijn 100-jarig bestaan samen met zijn klanten en partners op de Innovationdays gevierd. Maar veiligheid komt op de eerste plaats. Daarom vinden de Hunkeler Innovationdays zoals gebruikelijk plaats in Luzern (Zwitserland) van 27 februari tot en met 2 maart 2023. Bij de volgende editie staat automatisering weer centraal, en zoals gewoonlijk zijn er weer veel innovaties en premières te zien.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK