VEA en IAB Nederland willen fuseren

VEA is de vereniging van communicatie-adviesbureaus en IAB Nederland is de branchevereniging voor digital advertising en marketinginnovatie. Beide verenigingen passen in het huidige tijdsbeeld goed bij elkaar.

Logo Vea
Iab Nederland

De eventuele fusienaam is nog niet bekend, beide verenigingen streven naar een samengaan vanaf 1 januari aanstaande. De nieuwe organisatie vertegenwoordigt vanaf 1 januari 260 leden, als het samengaan door de leden van beide verenigingen wordt goedgekeurd.

Marion Koopman is de huidige voorzitter van VEA, zij zal als voorzitter van de nieuwe vereniging het bestuur gaan leiden. Saskia Wagenmakers, de huidige voorzitter van IAB Nederland wordt vice-voorzitter. Wendy Pouw wordt operationeel directeur van de gezamenlijke vereniging. Talmon Kochheim, directeur van VEA, wordt voorlopig adviseur.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK