VAN AS in de finale Ondernemersgala Hoeksche Waard

Vorige week heeft VAN AS de juryleden van Ondernemersgala Hoeksche Waard mogen ontvangen, met als resultaat dat het bedrijf afgelopen vrijdag een belletje kreeg dat ze in de finale staan. Het gala wordt op 16 mei gehouden.

Ondernemersgala Hoeksche Waard verbindt de gezamenlijke ambities, geeft richting aan de toekomst, jaagt aan, faciliteert, inspireert en ondersteunt. De kracht van deze samenwerking schuilt in de combinatie van belangenbehartiging en de toegang die wij bieden tot een breed netwerk van ondernemers in de regio.
We hebben een duidelijk gemeenschappelijk doel: een optimaal ondernemingsklimaat in de Hoeksche Waard.

Logo Van As

VAN AS is een familiebedrijf, ze werken vanuit een platte organisatie, houden van korte lijnen en zijn nauw betrokken bij zowel de klanten als de processen. Samen met enthousiaste medewerkers zetten ze zich al sinds 1934 dagelijks in voor haar klanten en ontwerpen we, produceren we en bedenken we speciale totaaloplossingen.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK