Universiteit Twente op Dutch Design Week

De Dutch Design Week is een jaarlijks evenement in Eindhoven en het is het grootste designevenement in Noord-Europa. Het evenement is een platform waar projecten en ideeën van duizenden ontwerpers worden gepresenteerd. De Universiteit Twente nam deel aan verschillende programma’s.

Zo stond er op het Ketelhuisplein een installatie van de universiteit waarin je als bezoeker het concept ‘koken’ gebruikt om na te denken over en bij te dragen aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. In de interactieve tentoonstelling verkende je hoe jouw waarden samengaan met het heden en de toekomst en ontdek je de rol van design voor maatschappelijke transities.

U Twente

Verder was 4TU.Design United een tentoonstelling in het Klokgebouw met een overzicht van het nieuwste en beste designonderzoek dat aan de vier technische universiteiten in Nederland is uitgevoerd: Universiteit Twente, TU Delft, TU/e en Wageningen University & Research. Er waren expertmeetings over hedendaagse onderwerpen in designonderzoek. 

De Dutch Design Week vond plaats van 21 tot en met 29 oktober 2023.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK