Uitzendbureau exclusief gericht op de sign branche

Wim Westerhout en Kishore Balwant-Gir zijn de initiatiefnemers achter Sign Uitzendbureau. Volgens deze twee ondernemers heeft de branche veel behoefte aan kundig personeel.

Sign Uitzendbureau

“Er zitten nogal wat mensen werkloos thuis. Ze zijn door corona hun vorige baan verloren en hebben vaak niet de juiste contacten om een nieuwe werkkring te kunnen vinden.” Vaak ontbreken ook de benodigde papieren, en bedrijven ervaren via reguliere uitzendbureaus te vaak te weinig technische mensen die zich wel als ‘sign’ medewerker profileren.

Wim Westerhout en Kishore Balwant-Gir hebben naar eigen zeggen ruime ervaring binnen de branche en weten dus om welke kwalificaties het gaat rondom personeel in sign omgevingen. Westerhout: “We hebben inmiddels tegen de vijftig signmakers en mensen met het juiste profiel verzameld met wie we kennismakingsgesprekken voeren en kijken of we ze ergens kunnen plaatsen.”

In Sign+ nummer 5 van 2021 staat een uitgebreid interview met deze kersverse ondernemers.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK