BBQ-gigant kiest voor Dings Kartonnages

Dings Kartonnages uit Tegelen kreeg de opdracht functionele verpakkingsdozen te vervaardigen voor het vervoeren van alle barbecuegerechten van A-Z.

Dings Kartonnages Bbq Verpakking

De zomer is dé periode om de barbecue weer uit het tuinhuisje of de garage te halen. En ja, “We mogen weer met grote groepen barbecueën!” vertelt eigenaar Jack Willems van A-Z Barbecue & Gourmet Partyservice vol vreugde op de website van de BBQ-gigant. Het bedrijf uit Kronenberg, gelegen op nog geen 20 kilometer afstand van Dings Kartonnages, is klaar voor het zomerseizoen. Voor het vervoeren van gerechten ontwikkelde en produceerde Dings een functionele doos in de huisstijl van A-Z. Ook produceerden zij bedrukte deksels waarmee de verschillende gerechten worden beschermd én die tevens voor de gewenste uitstraling zorgen. Een mooie lokale samenwerking tot grote tevredenheid van beide partijen.

Dings Kartonnages werd in 1960 door bakker Joep Dings opgericht als groothandel in bakkerij-ingrediënten. Het assortiment werd uitgebreid met kartonnen verpakkingen voor bakkerijen. De volgende stap was de aanschaf van een drukpers die bedrukte verpakkingen en papieren producten kon produceren. Hiermee was Dings Kartonnages B.V. een feit. Van bakkerijverpakkingen tot bierverpakkingen. In de jaren daarna verhuisde het bedrijf vier keer naar een groter pand en groeide het bedrijf uit tot een allround kartonproducent die met zo’n 40 medewerkers de grootste bierviltjesproducent van de Benelux is. Inmiddels staat zoon Cas Dings aan het roer van het bedrijf.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK