Twigt Grafimedia bundelt krachten met MediaCenter Rotterdam

Twigt Grafimedia en MediaCenter verenigen hun krachten per januari 2022 onder de naam:
MediaCenter Rotterdam. Dat doen ze na jaren van nauwe samenwerking.

Twigt Grafimedia verhuisde in 2021 vanuit Moordrecht naar Rotterdam. Zij namen intrek op de bovenste verdieping van het MediaCenter pand. Toen bleek volgens de grafimediazusjes “maar weer eens hoe goed de overeenkomstige diensten elkaar aanvullen en versterken.”

Mediacenter Rotterdam En Twigt 1

“Het leek wel gekkenwerk om dat op verschillende lagen te blijven doen”, zo stelt ook Twigtenaar
Michel Carree: “Een logische keuze om samen verder te gaan. Een vergelijkbaar producten- en dienstenpakket en een vergelijkbaar klantenpakket. Die krachten bundelen we nu en we gaan samen verder onder het motto: één plus één is drie!” Voor de klanten van Twigt Grafimedia verandert er naar eigen zeggen niets, behalve de bedrijfsnaam. “Zij zullen nog steeds contact hebben met hun vaste contactpersoon en worden tot in de puntjes geholpen als het gaat om pakkende communicatiemiddelen.”

Bij MediaCenter Rotterdam kun je terecht voor alles rondom communicatie. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde landingspagina, direct mail, activatiecampagne, narrowcasting door het hele land of het drukken van posters en brochures.

Beeld: MediaCenter Rotterdam

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK