Duitse O/D koopt SCREEN Truepress 520HD+

De Duitse drukkerij O/D heeft een tweede SCREEN Truepress 520HD+ machine aangeschaft, waarmee het zijn digitale inkjetdrukcapaciteit kan verdubbelen en de snelgroeiende markt voor ‘programmatic printing’ kan aanboren.

Od Petra Krenn Dominique Paul

Dominique Paul, mede-CEO van O/D, zegt: “We hebben gekozen voor de Truepress 520HD+ vanwege de hoge afdrukkwaliteit, de flexibiliteit om op bijna elk substraat af te drukken zonder primer, en omdat we onze twee Truepress 520HD-machines nu kunnen koppelen en ontkoppelen. SCREEN is de enige leverancier die ons deze mogelijkheid biedt.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK