Tweede editie congres Fit en Flexibel in teken van ‘overwinnen’

BB151102 Esther Vergeer‘Hoe kun je de lessen uit de topsport vertalen naar het bedrijfsleven. Hoe zorg je dat je het beste uit jezelf en uit je organisatie haalt zodat je kunt blijven scoren?’

Het antwoord op deze vragen wordt gegeven tijdens de tweede editie van Fit & Flexibel dat het KVGO samen met Achmea op 11 november houdt in Apeldoorn. Olympisch kampioen Esther Vergeer spreekt over winnen. Arjan ter Linden vertaalt lessen uit de topsport naar werk en organisatie.

Gastheer is opnieuw Achmea, met als locatie voor deze tweede editie Apeldoorn. Hoe ga je als grafisch ondernemer fit & flexibel de toekomst tegemoet? Tijdens Fit & Flexibel gaan ondernemers op zoek naar de antwoorden.

Rolstoeltennisser Esther Vergeer is één van de grootste Nederlandse sporters aller tijden. Jarenlang was Esther de onbetwiste nummer één van de wereld. Zo won ze 470 wedstrijden op rij. Indrukwekkend is haar verhaal over het omgaan met tegenslagen en doorzettingsvermogen.

Arjan ter Linden geeft presentaties waarin hij lessen uit de topsport vertaalt naar werk en organisatie. Door zijn ervaring op het gebied van changemanagement, leiderschapsontwikkeling en teamcoaching maakt Arjan op een interactieve manier de lessen uit de topsport toepasbaar binnen het bedrijfsleven.

Naast het congresgedeelte worden er ook een aantal kennissessies gehouden die allemaal in het teken staan van Fit & Flexibel. Het hele programma is ook te vinden op de website www.fitenflexibelondernemen.nl

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK