Web to print congres

BB150923 webtoprint1Tijdens de vijfde editie van het W2P-event op 14 oktober om 18.00 uur plaatsen organisatoren CMBO, GOC, KVGO en Scriptworx web-to-print in een ander perspectief. Net als in voorgaande jaren kijken ze bij die gelegenheid naar de trends en ontwikkelingen op het gebied van web-to-print. Waren het voorheen vooral technische verhalen over systemen en over de opzet van online printshops, tegenwoordig kijken we veel meer naar de marketingkant daarvan en naar zaken als klant-tevredenheid, zonder daarbij de keuze voor het juiste systeem uit het oog te verliezen.

 

Het programma wordt geleid door Ed Bogaard. Ed neemt ook het programma onderdeel ‘trends in W2P van dit moment’ voor zijn rekening. Roelof Janssen kijkt naar de ‘learnings’ van de afgelopen vijf jaar en maakt met het onderwerp ‘toekomstige ontwikkelingen in W2P’ een bruggetje naar andere online branches. Hoe pakt men daar de zaken systematisch aan en wat werkt en waar liggen valkuilen. De twee sprekers die dit aspect belichten zijn Fokke Dekker (customer succes manager van online marketingbedrijf Copernica) en keynote spreker Wijnand Jongen (directeur van Thuiswinkel.org), de branche-organisatie die zich hard maakt voor veilige en klantvriendelijke webshops.

 

Meer over het programma en aanmelden op www.W2P2015.nl

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK