Congres: nieuwe businessmodellen in print.

Het Belgische VIGC organiseert op 5 oktober in Mechelen een Congres met als thema: ‘Succes is (g)een toeval! Nieuwe businessmodellen in print.’
Op het programma staan een groot aantal interessante sprekers met een groot aandeel Nederlandse bedrijven.

 

Uit het persbericht

Elke Jeurissen (BE) van Glassroots is onze eerste keynote spreker. Zij adviseert bedrijven, organisaties en overheden die willen groeien, door hen op een innovatieve manier te leren samenwerken met al hun stakeholders. In deze tijd van netwerken, sociale media en informele overlegstructuren, zijn de uitdagingen voor een bedrijf of een organisatie groter dan ooit. Hoe “pik” je efficiënt in op deze verandering van biotoop?

De tweede keynote spreker is Cedric Dumont (BE). Hij is een van de bekendste basejumpers ter wereld. Zijn hele leven staat in het teken van risicosporten en avontuur. Onze huidige samenleving is verkrampt en verlamd door angst. Cedric is een toonvoorbeeld van hoe je die angst kan overwinnen. Een begeesterende man met een beklijvend verhaal voor managers en teamleaders.

Verder komen René de Heij (NL – Probo.nl), Peter Gunning (UK – Nettl.com) en Maxime Carpentier (BE – Zerocopy) hun innovatieve bedrijfsmodellen met ons delen. Out of the box, vooruitstrevend en inspirerend is de rode draad gedurende hun uiteenzettingen.

Uiteraard mag het panelgesprek niet ontbreken. Dit jaar onder deskundige leiding van moderator en journalist Ed Boogaard (NL).
Deelnemers die reeds bevestigden zijn: René de Heij (NL – Probo.nl), Peter Overbeek    (NL – Eshuis NV), Christian Duyckaerts (BE – Fespa) en nog twee extra gasten die we weldra bekend zullen maken.

Tijdens de uitgebreide “walking dinner” horen we graag van jou wat je ervan vond.

Meer info nodig? Ga snel naar de Congres website.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK