Internationaal congres over de toekomst van brievenbusreclame

BB150829DoordropDe eerste editie van het ‘International Doordropmedia Congress’ (internationaal brievenbusreclame congres) zal op 24 september gehouden worden in Amsterdam. Dit initiatief van Brievenbusreclame heeft als thema: The future is now!

Hoe ziet de toekomst van brievenbusreclame eruit in een digitaal tijdperk met sterk veranderende businessmodellen, onvoorspelbaar consumentengedrag en explosief veranderend mediagebruik? En nog belangrijker, wat betekent het voor ons werk van vandaag? Blijft brievenbusreclame bestaan? De eerste editie van het International Doordrop Media Congress introduceert controversiële internationale sprekers, praktijkvoorbeelden en stimulerende discussies.

Key note spreker van dit congres is René Boender.

De wereld is het werkterrein van Boender en hij is betrokken bij de meest uiteenlopende projecten: van Apple tot Albron, Sara-Lee tot Philips. René Boender volgt alles op de voet.

 

Deelnemers krijgen de resultaten van een Europees Doordrop Onderzoek met strategische inzichten van grote retailers uit Europa.

Het congres heeft inschrijvingen uit 16 verschillende landen (Europa en VS). Een ideale gelegenheid om collega’s uit de hele wereld te ontmoeten in Amsterdam. Deelnemen aan het congres kost 345 euro.

 

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK