Twee nieuwe cryptopostzegels van PostNL met leeuw en safe

Na de succesvolle introductie van de allereerste Nederlandse cryptopostzegel in 2022 geeft PostNL morgen 2 nieuwe cryptostamps uit.

Twee Nieuwe Cryptopostzegels Van Postnl Met Leeuw En Safe

De uitgifte van de nieuwe cryptopostzegels is het resultaat van de samenwerking tussen de nationale postbedrijven van Nederland, Luxemburg en Oostenrijk. Ieder postbedrijf brengt tegelijkertijd eigen cryptopostzegels uit op basis van hetzelfde ontwerpconcept en met hetzelfde symbool, de leeuw, maar met een andere grafische invulling en een andere land- en waardeaanduiding.

Op de nieuwe ‘NL crypto stamp 2’ staat een markante leeuwenkop, op de nieuwe ‘NL crypto stamp safe’ is een gesloten kluisdeur afgebeeld. Op dinsdag 10 oktober zal Bob van Ierland, directeur Mail bij PostNL, een exemplaar van de cryptopostzegel met de markante leeuwenkop aan de verzorgers van de leeuwen in ARTIS-Park aanbieden. Dat gebeurt bij het nieuwe leeuwenverblijf dat onlangs werd geopend.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK