Tropendagen bij drukkers dankzij Lubach-actie ‘Toprioriteit’

Aan het koude weer zal het niet liggen, maar internetdrukker Drukwerkdeal.nl beleeft deze week tropendagen. Aanleiding is de T-shirtactie die Arjan Lubach afgelopen zondag in het programma Zondag met Lubach startte. De actie heeft de afgelopen week honderden extra bestellingen van bedrukte ‘Toprioriteit’-T-shirts opgeleverd.

Met de actie wil Lubach leraren, die gaan staken op 6 november, een hart onder de riem steken. Al tijdens het programma vertelde Lubach de shirts zelf niet te kunnen drukken. “Zoveel shirts op zo’n korte termijn kon alleen door een ‘leger kindslaven’ aan het werk te zetten, grapte Lubach.”

topprioriteit-drukwerkdeal

En dat hebben de drukkers van Nederland geweten. “Op maandag lagen hier honderden extra bestellingen,” zegt Bart Toorneman, operations managers bij Drukwerkdeal.nl. “De bestellingen komen van onderwijsinstellingen, maar zeker ook van docenten zelf.”

De nationale onderwijsstaking vindt volgende week plaats, op 6 november. Drukwerkdeal.nl verwacht de extra vraag tot die tijd aan te kunnen. “Voor de zekerheid hebben we extra voorraad besteld,” aldus Toorneman.

Bron: drukwerkdeal.nl

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK