Tom Peire richt Atomyx.io op, wat doet het?

Tom Peire van Four Pees lanceert Atomyx.io, hij heeft daarmee een hele goede kans om één van die mensen te zijn die de industrie verandert. Wat doet het? Atomyx is in de eerste plaats een platform dat verschillende softwaresystemen met elkaar laat praten. Wat is er uniek?

Atomyx Tom Peire

In plaats van alle verschillende oplossingen te dwingen dezelfde taal te spreken, maakt Atomyx het mogelijk om verschillende gegevensbronnen af te stemmen op verschillende gegevensuitvoer. Zie het als een groot brein dat vele talen begrijpt en deze snel en efficiënt kan vertalen naar ondersteunde talen, waardoor zelfs legacy systemen geïntegreerd kunnen worden in moderne oplossingen.

Atomyx Logo

Anderen hebben het geprobeerd. Sommigen proberen het nog steeds, dus waarom kan Atomyx de oplossing zijn voor de industrie? Oplossingen zoals PrintOS zijn eigendom van HP en Zaikio van Heidelberg, en hoewel ze niet helemaal hetzelfde zijn, zullen ze meer uitdagingen hebben om aantrekkelijk te zijn voor concurrenten – daarom is de omvang van Atomyx een voordeel, en aangezien Atomyx al verschillende interessante partners op het platform heeft en Atomyx’ interesse in het ontwikkelen van apps ter ondersteuning van klanten – zou dit wel eens de juiste oplossing kunnen zijn.

Mediapartner Morten Reitoft van INKISH.tv sprak met Tom Peire, die uitleg gaf over Atomyx.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK