Fujifilm lanceert 46kUV Inkjet Printbar Systeem

Fujifilm heeft het 46kUV Inkjet Printbar Systeem gelanceerd, een nieuwe, geïntegreerde printtechnologie voor industriële productiewerkzaamheden voor een breed scala aan etiketten en verpakkingsmaterialen.

Fuji Print Bar 46kuv

Het nieuwe systeem heeft een drop-on-demand ontwerp om de workflow te stroomlijnen met printsnelheden tot 150 meter per minuut. Het 46kUV Inkjet Printbar Systeem maakt gebruik van Fujifilm’s eigen Samba printkop, die gebruik maakt van de precisie van silicium MEMS verwerking en gesputterd PZT. Bovendien heeft het systeem een native resolutie van 1200 dpi om te voldoen aan een breed scala van hedendaagse label kwaliteitsbehoeften. Het kan ook individueel unieke QR-codes printen, evenals lettertypes van slechts twee punten.

Fujifilm’s 46kUV Inkjet Printbar Systeem is verkrijgbaar in verschillende printbreedtes, waaronder 254, 330, 432 en 508 mm om te integreren in traditionele printprocessen, zodat uitgebreide training en proceswijzigingen tot een minimum worden beperkt. De 46kUV maakt gebruik van Fujifilm’s gepatenteerde Redijet inktrecirculatie om de beeldkwaliteit over de hele printbreedte te optimaliseren zodat de printkop zo min mogelijk hoeft te worden gereviseerd.

Manuel Schrutt
Manuel Schrutt, hoofd verpakking bij Fujifilm EMEA

Manuel Schrutt, hoofd verpakking bij Fujifilm EMEA, zegt: “Deze spannende lancering benadrukt Fujifilm’s toewijding aan ons groeiende aanbod van oplossingen voor de verpakkings- en etikettenindustrie. We zijn toegewijd aan het leveren van oplossingen die analoog, digitaal en duurzaam zijn.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK