‘The Skywall’ in Westfield Mall of the Netherlands

Ocean Outdoor onthuld de lancering van hun nieuwste scherm, The Skywall, in Westfield Mall of the Netherlands. Met het oog op de groeiende populariteit van de mall, en ongetwijfeld ook door het slechte weer, zijn de bezoekersaantallen deze zomer naar nieuwe hoogten gestegen.

Westfield Mall of the Netherlands is sinds de opening een publiekslieveling. Alleen al in de maand juli waren er meer dan 1.5 miljoen bezoekers. Hierdoor is het Skywall scherm van 28m² een handig platform voor adverteerders om hun merken te presenteren.

The Skywall is uitgerust met de nieuwste innovatieve technieken op het gebied van digital out of home. Deze geavanceerde technologieën, zoals DeepScreen en Augmented Reality, maken het mogelijk om de uitingen nog relevanter, impactvoller en interactiever te maken. Hierdoor wordt ook engagement en betrokkenheid bij het winkelend publiek gecreëerd. Bovendien biedt het de mogelijkheid voor activaties in de buurt van het scherm. Dankzij Ocean Labs en Ocean Studio kunnen adverteerders en merken helpen om creativiteit en relevantie toe te voegen, waardoor advertenties op een ongekende manier tot leven komen.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK