Social Enterprise en Ocean Outdoor blazen samenwerking een nieuw leven in

Met het Ocean Impact Fund gaan Social Enterprise NL en Ocean Outdoor een nieuwe samenwerking aan. Hiermee helpt Ocean sociale ondernemingen met het vergroten van hun bereik, om zo nog meer impact te maken.

Social Enterprise NL is hét landelijk netwerk voor sociale ondernemingen, waar inmiddels al 450+ sociale ondernemingen bij zijn aangesloten en de gehele social enterprise beweging groeit elk jaar hard. Zij stimuleren de impact economie door sociale ondernemingen te versterken en met elkaar te verbinden. Leonie Bank van Social Enterprise: ‘Wij zijn ontzettend blij dat we de samenwerking met Ocean Outdoor nieuw leven in blazen. Dankzij het Ocean Impact Fund kunnen sociale ondernemingen hun zichtbaarheid en daarmee hun impact enorm vergroten. Dat is hard nodig voor het realiseren van radicale systeemverbetering’.

Ocean stelt met het Ocean Impact Fund haar landelijk netwerk tegen speciale voorwaarden en een zeer aantrekkelijke prijs ter beschikking. Het fonds werd in 2021 voor het eerst gelanceerd onder de naam Ocean Blue Fund. Vanaf dit jaar werken de bedrijven opnieuw en nóg krachtiger samen.

Afgelopen weekend, 22 en 23 juni ,heeft Dopper als eerste bedrijf gebruik gemaakt van deze mogelijkheid, met hun campagne ‘Refill and drink from the tap’ die te zien was op verschillende schermen van het Ocean City netwerk en op twee masten bij Schiphol. Audrey Schillings van Dopper: “Gedurfde doelen vereisen gedurfde acties! Voor de World Refill Day-campagne van dit jaar werkten we samen met onze Social Enterprise-bondgenoten van Ocean Outdoor. We namen de straten (en snelwegen!) van Nederland over en vroegen mensen om zich bij ons aan te sluiten in onze strijd tegen verpakt water.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK