Smid Media Solutions krijgt Erkenning Signbedrijf

Na het succesvol doorlopen van de selectieprocedure heeft Smid Media Solutions te Raamsdonksveer van SI’BON, de organisatie voor binnen- en buitenreclame, het keurmerk Erkend Signbedrijf gekregen.

Smid Media Solutions

De erkenning draagt bij aan de identiteit en herkenbaarheid van
Smid Media Solutions binnen de branche. Als signbedrijf is
Smid Media Solutions een specialist in reclame en decoratie. Gevelreclame, lichtreclame, bord- of autoreclame, instore reclame en bewegwijzering: het erkende signbedrijf verzorgt het gehele traject van ontwerp tot en met de productie.
 
Getoetst is of Smid Media Solutions uitsluitend werkt met kwalitatief goede materialen, moderne apparatuur en over gedegen opgeleid en vakbekwaam personeel beschikt. In dit geheel dient het keurmerk van SI’BON gezien te worden als kwaliteitsmerk voor opdrachtgevers, en versterkt het de relatie tussen de klant en het signbedrijf.
 
“Voor Smid Media Solutions betekent aansluiting bij SI’BON, deel uitmaken van een organisatie. Wij houden elkaar onderling op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen”, zo vertelt Nicky Smid. De eigenaar van Smid Media Solutions is ervan overtuigd dat bedrijven met de SI’BON erkenning de toekomst hebben. “We kunnen elkaar steun bieden bij het naar buiten treden en kunnen door samenwerking landelijk opereren. Maar niet alleen voor onszelf is deze certificering belangrijk. Opdrachtgevers weten dat zij bij een SI’BON erkend bedrijf zeker kunnen zijn van een vakkundig resultaat. En mocht er toch een geschil ontstaan, bemiddelt SI’BON tussen opdrachtgever en bedrijf. De opdrachtgever krijgt dus te allen tijde de service en de zekerheid die zij verwacht.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK