Succes met Labels on Demand Solutions

Springfield Solutions bigAls je expertise op het gebied van variabele data combineert met een op labels en verpakking gerichte reprografie en als je als één van de eersten investeert in een Screen Truepress Jet L350UV digital label press dan kan je net als het Engelse Springfield Solutions Labels on Demand aanbieden. Labels on Demand is één van de groeimarkten die gestimuleerd wordt door de grote merken die steeds kleinere oplagen met steeds kortere levertijden vragen.
Screen Truepress Jet l350UVDie korte levertijden kan de Screen Truepress Jet L350UV met een afdruksnelheid van 50 meter per minuut en een baanbreedte van 350 millimeter wel aan. En met een perfecte afdrukkwaliteit in full colour plus dekkend wit kunnen ook de meest veeleisende opdrachten probleemloos verwerkt worden. De keuze voor Screen was voor Springfield het einde van een zoektocht naar de ideale digitale label pers die twee jaar duurde. Doorslaggevend bij de keuze was de goede ervaring die Springfield had met andere Screen apparatuur en zoals Operations Director Dennis Ebeltoft zegt, de goede combinatie tussen kwaliteit en productiviteit.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK