SIG viert 170-jarig bestaan

In juni markeerde de Zwitserse leverancier van verpakkingsoplossingen SIG een nieuwe mijlpaal in zijn lange geschiedenis: 170 jaar bestaan. Het bedrijf, opgericht in 1853 en met het hoofdkantoor in Neuhausen, Zwitserland, maakte van de gelegenheid gebruik om terug te blikken op zijn indrukwekkende geschiedenis.

Het eerste feestelijke evenement op 17 juni was gericht op inwoners van de lokale gemeenschap van Neuhausen, die waren uitgenodigd op het industriegebied en het hoofdkantoor van SIG om de faciliteit te verkennen en te genieten van een voedselfestival. Op 20 juni namen klanten van over de hele wereld deel aan een exclusief evenement met onder meer een rondleiding door de eeuwen heen vanuit het perspectief van SIG en een feestelijk diner. Het laatste evenement vond twee dagen later plaats, op 22 juni, toen SIG-leiders arriveerden voor een intensieve tweedaagse leiderschapsbijeenkomst.

Sig 170 Years Cmyk

Samuel Sigrist, CEO, SIG: “170 jaar in bedrijf zijn is iets om te vieren en het was een uitstekende gelegenheid voor ons om de geest van SIG te laten zien aan onze wereldwijde klanten en medewerkers. De evenementen versterkten het feit dat hoewel SIG in de loop van de tijd is geëvolueerd, één aspect van ons bedrijf altijd hetzelfde is gebleven: onze toewijding om beter te leveren voor klanten, consumenten en de wereld.”

Tegenwoordig is SIG een leverancier van duurzame, innovatieve en veelzijdige verpakkingsoplossingen. Het bedrijf werkt samen met klanten om voedselproducten wereldwijd op een veilige, duurzame en betaalbare manier bij consumenten te brengen. In 1906 begon zijn lange reis op het gebied van voedselverpakkingen met het verpakken van chocolaatjes. Lees hier verder over de historie.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK