Shutterfly neemt Spoonflower over

Shutterfly, een toonaangevende digitale retailer en productieplatform voor gepersonaliseerde producten, kondigde recent de overeenkomst aan voor de overname van Spoonflower.

Spoonflower

De overname van Spoonflower stelt Shutterfly in staat om de snelgroeiende markt voor woningdecoratie breder te bedienen door behang, stof, linnengoed, beddengoed en andere zachte producten voor woningdecoratie van Spoonflower aan het assortiment toe te voegen, en door de 21 miljoen actieve gebruikers van Shutterfly in contact te brengen met de kunstenaars en de ontwerpers community van Spoonflower.

Flinke overname van 225 miljoen dollar in grote nichemarkt van online print applicaties.

De overname, die afhankelijk is van goedkeuring door de regelgevende instanties en de gebruikelijke afsluitvoorwaarden, zal naar verwachting in het derde kwartaal van 2021 worden afgerond.

Shutterfly (niet te verwarren met ShutterStock) is een toonaangevende digitale detailhandelaar en productieplatform voor fotografie en gepersonaliseerde producten. Shutterfly heeft drie divisies: een Consumentendivisie, Lifetouch, en Shutterfly Business Solutions. Spoonflower is een toonaangevende eCommerce enabler die kunstenaars, makers en consumenten in de creatieve economie met elkaar verbindt en hun positie versterkt. Spoonflower heeft haar Europese hoofdkantoor in Berlijn.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK