Shaping the Future with Packaging

Op 9 en 10 maart 2023 vindt in Hotel Le Plaza in Brussel het congres Shaping the Future with Packaging plaats. Een inspirerende kennis- en netwerkevent waar je bij wilt zijn!

Intergraf Packaging 2023

Speciaal voor Nederlandse ondernemers in de grafische sector organiseert het KVGO een lunch voorafgaand aan het congres op 9 maart. Dit is dé gelegenheid om met gelijkgestemden te sparren en je netwerk te verstevigen.

Meer informatie over het congres op de website van Intergraf.

Bron: KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK