SCREEN Europe verhuist naar nieuw hoofdkantoor nabij Schiphol

SCREEN was tot nu toe gevestigd in Amstelveen op een lokaal industriegebied. Met de verhuizing naar Aalsmeer onder de ‘rook’ van Schiphol krijgt de Japanse onderneming een nieuw onderkomen met een oppervlakte van 5.400m². Het oude Europese hoofdkantoor in Amstelveen was 40 jaar oud.

Screen Shiphol
SCREEN Inkjet Innovation Center Europe

Het nieuwe kantoor wordt twee keer zo groot in vergelijking tot de huidige huisvesting in Amstelveen. Meer dan een derde van het nieuwe gebouw zal bestaan uit het SCREEN Inkjet Innovation Center Europe, een showroom en ervaringscentrum waar klanten van SCREEN Europe meer te weten kunnen komen over de toekomst van digitaal inkjetprinten.

De verhuizing naar het gebouw verloopt in drie fasen: het magazijn is al verhuisd, de kantoren staan gepland voor december dit jaar en de showroom volgt in het voorjaar van 2023.

Net als in Amstelveen worden de Truepress Jet520 HD en de Truepress Jet L350UV SAI, Truepress Pac520P in de showroom in Aalsmeer geplaatst, maar in de portfolio zijn inmiddels al een reeks nieuwe machines in voorbereiding, die ook hun weg zullen vinden maar Aalsmeer.

Naast het tonen van meer eigen digitale systemen in Aalsmeer, wordt SCREEN Europe een echt centrum voor innovaties in digitaal printen. “Dit betekent, dat we samen met onze partners in software en afwerking onze klanten het totale en meest innovatieve ‘printplaatje’ willen bieden – waarbij we laten zien hoe de toekomst van printen eruit ziet,” zegt Taishi Motoshige, Marketing Director bij SCREEN Europe.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK