Save the Date: 23 november uitgeefcongres inct.spiratie

23 november is het weer zover: inct.spiratie: live in leiden. Thema: de stip op de horizon.
Vijf sprekers binnen het ‘uitgeverij’ speelveld gaan u meenemen in hun kijk op ontwikkelingen, trends, kansen en bedreigingen.

Inctspiratie Sfeer

Het event zal worden afgesloten door een bijzondere spreker die de deelnemers wat ‘food for thought’ zal meegeven. De sprekers die nu al bekend zijn:

  • Marscha Krouwel, CEO Hearst Netherlands
  • Caren Wassink, Commercieel directeur WPG Media
  • Josja Zijlstra, Managing Director Fluister
  • Inge Vander Velpen, CEO Acco

Inct.spiratie begint om 13.00 uur en zal om ca. 16.30 eindigen. Het event vindt plaats in ‘De Nieuwe Energie’ te Leiden. Na afloop is er een netwerkborrel. Nu alvast inschrijven, levert een early-bird korting op.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK