Professionals uit de uitgeefbranche ontmoeten elkaar op inct.spiratie 2022

Het mag weer en het kan weer: live bij elkaar komen en ervaringen delen. Het eerste uitgeef-event na de pandemie vindt plaats op 13 april a.s. in Leiden: inct.spiratie 2022.

Inctspiratie

Vijf inspirerende en prikkelende ‘conversation starters’ gaan ons aanzetten tot een beetje terugkijken, ervaringen delen, maar vooral ook: vooruit kijken. De stip op de horizon:

  • Jean-Paul Reparon, directeur Agrimedia, laat zijn licht schijnen over de ontwikkelingen in de wereld van vakinformatie.
  • Erwin van Luit, CEO New Skool Media, heeft een uitgesproken mening als het gaat om publieks-magazines.
  • Sharony Mulders, Somention, gaat u vertellen waarom TikTok voor uitgevers een onmisbaar medium is.
  • Niels ’t Hooft, oprichter Immer/winnaar Renew the Book 2021, gaat in op de toekomst van boeken en lezen.
  • Jorien Castelein, CEO Blink, overziet de innovaties als het gaat om leermiddelen/educatieve media.

Martin Voigt gaat aan het einde van de middag in gesprek met Caroline Reeders, over de ontwikkelingen in de boeken- en uitgeefbranche (in de meest brede zin van het woord).

We sluiten af met de traditionele borrel, waarbij onder het genot van een drankje en hapje verder gesproken kan worden. inct.spiratie 2022 begint om 12.00 uur en is rond 17.30 uur afgelopen.

Aanmelden via de website.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK