Sascha Krines nieuwe CEO van de Onlineprinters Group

Sascha Krines is sinds 15 januari 2024 de nieuwe CEO van de Onlineprinters Group, één van de grootste onlinedrukkerijen van Europa. Als voorzitter van de raad van bestuur zal hij ‘in de eerste plaats de strategische heroriëntatie van de Groep stimuleren’, aldus het verzonden persbericht.

Directie Onlineprinters
(vanaf links) Sascha Krines volgt Roland Keppler op als CEO van de Onlineprinters Group,
terwijl Tobias Volgmann de nieuwe CFO wordt.

Sascha Krines (51) is sinds februari 2023 CFO van de Onlineprinters Group en volgt Roland Keppler op, die het bedrijf eind maart op eigen verzoek verlaat. Roland Keppler en Sascha Krines zullen samen de Groep leiden tot 31 maart 2024 “om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.”

Roland Keppler blijft na zijn vertrek bij Onlineprinters betrokken bij de branche door zijn betrokkenheid als bestuurslid van het Online Print Initiative, initiatief van de bekende Duitse consultant Bernd Zipper

Ook nieuwe CFO en strategische herschikking

Tobias Volgmann zal met onmiddellijke ingang de functie van Chief Financial Officer (CFO) van het Onlineprinters-concern overnemen. Volgmann (43) beschikt over een uitstekende reputatie als financieel expert door zijn eerdere activiteiten als CFO bij bedrijven als Görtz en Hussel, aldus Onlineprinters.

De directiewisseling gaat ook gepaard met een strategische herschikking van de Onlineprinters Groep. Sascha Krines: “In 2024 richten we ons duidelijk op het transformeren van het bedrijfsmodel naar een duidelijk op data gebaseerd en klantgericht bedrijf. We willen klanten precies bieden wat ze nodig hebben: hoogwaardige producten en oplossingen die precies zijn afgestemd op hun behoeften. Om dit doel te bereiken, zal Onlineprinters in de toekomst nog meer vertrouwen op het gebruik van effectieve gegevensanalyses en -technologieën.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK