Sappi breidt Magno papier assortiment uit

Sappi heeft haar bekende papier productielijn Magno uitgebreid met papiersoorten voor rotatieve doeleinden. Sappi claimt daarmee het meest complete assortiment gecoat papier aan te bieden.

Sappi Magno Web Papier
Productie in Europa

Magno Web houtvrij gestreken papier is verkrijgbaar in glanzende, matte en zijdeglans afwerkingen en in een brede waaier gramgewichten. Het is naast heatset rotatieoffset vooral ook geschikt voor inkjetprinten met hoge snelheid.

Het papier is getest en goedgekeurd voor gebruik met onder andere Canon ProStream, Ricoh Pro VC en Screen Truepress high-speed inkjetprinters, met naar eigen zeggen ‘uitstekende runnability’.
Tot de certificaten behoren FSC en PEFC.

Magno Web wordt geproduceerd in de Europese fabrieken van Sappi en zal rechtstreeks door Sappi worden verkocht.

Maxine Martin, Sappi Europe marketing en sales development manager, licht toe: “Magno is Sappi’s vlaggenschip en is nu al de meest erkende houtvrije vellenkwaliteit in Europa. Deze rebranding biedt de mogelijkheid om ons totale houtvrije aanbod te positioneren als het belangrijkste houtvrije product in Europa.”

Bron: Sappi

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK