SAN jaarboek met 3D cover en bril

Tijdens een drukbezochte bijeenkomst op 1 maart 2018 voor SAN (Stichting Adverteerdersjury Nederland) leden, sponsors en relaties bij de NS in Utrecht, heeft SAN bestuurslid Ron Schneider het eerste exemplaar van het unieke SAN Jaarboek 2017 – met het allereerste 3D-cover inclusief 3D-bril! – uitgereikt aan entrepeneur en trendwatcher Ronald van den Hoff.

Schneider nam de genodigden mee in zijn verhaal, passend bij het thema van de 29jaargang van het SAN Jaarboek: ‘Zie de nieuwe ruimte.’ Naar de ruimte die hij ziet binnen ondernemingen en samenwerkingen, mede vanuit zijn boek Society 3.0, waarin hij zijn visie op toekomstig ondernemerschap en nieuwe vormen van waarde-creatie en samenwerken uiteenzet.

De coverillustratie is in samenwerking met Artbox ontwikkeld door Enkeling; een beeldmaker met liefde voor typografie en het experimenteren met nieuwe technieken. Artbox werkt samen met meer dan negentig talentvolle artiesten van over de hele wereld, en produceert: illustratie, animatie, film, fotografie, beeldmanipulatie en 3D/CGI.

 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK