Jaarboek met parel als slotje

De SAN, Stichting Adverteerdersjury Nederland, heeft een waarwachtig pareltje ontwikkeld als jaarboek!

jaarboek met parel als slotjeTijdens een bijeenkomst op donderdag 28 februari jl. voor SAN-juryleden, sponsors en relaties bij onze host en sponsor de NS in Utrecht, heeft SAN voorzitter Jeroen Hubert het eerste exemplaar uitgereikt aan beeldbepalend reclamemaker Erik Kessels van KesselsKramer. Het 30e SAN Jaarboek werd met applaus ontvangen, want het heeft een bijzondere vormgeving, passend in een fraaie cassette met een ‘parel als slotje’!
Voorzitter Erik Kessels stelt dat perfectie eigenlijk totaal oninteressant is. Het design is dan ook verre van perfect symmetrisch. Hij zei ook: “Daarbij leven en werken we in een periode die waanzinnig is. Alles kan. Alles wat je bedenkt kun je uitvoeren. Maar uiteindelijk gaat het altijd om het idee!”
‘Beeldbepalend’ past ook bij de boeiende interviews met de beeldbepalende merkenmakers, die tussen de 285 campagnes van 2018 staan. En ook de
49 ingezonden cases voor de Eenmalige Jubileum categorie. ‘De Reclameparels’ uit de afgelopen 30 jaar zijn een mooi voorbeeld daarvan. Een Iconische jury van
30 coryfeeën uit het marcom-vak buigt zich over die cases.

Check het filmpje over het unieke jaarboek!

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK