Smoooth campagne met kasjmier toiletpapier

Je zou het haast niet geloven, maar Klarna lanceert in maart, samen met Snoop Dogg, een unieke collectie bedrukte producten. Een collectie die net zo ‘smoooth’ is als de rapper zelf. Het exclusieve assortiment bestaat uit: gouden pindakaas, zijdezachte lakens, een tien meter hoge opblaasglijbaan, een fashionable kamerjas en toiletpapier verrijkt met kasjmier!

get smooth papierSnoop Dogg: “We had a great time creating these products and are now looking forward to dropping them with Klarna. Golden peanut butter and silky soft sheets? What every player needs.”

Get Smoooth-campagne

In januari kondigde Klarna het partnership met Snoop Dogg aan als nieuwe investeerder en gezicht van de ‘Get Smoooth’-campagne. Het verhaal over zijn naamsverandering naar Smoooth Dogg werd wereldwijd door de media besproken. De video van de kroning is inmiddels ruim 15 miljoen keer bekeken. De lancering van deze exclusieve productlijn markeert de volgende stap in de samenwerking.
De Get Smoooth-campagne refereert ernaar dat Klarna’s achteraf betaalproducten het dagelijks leven smooother en makkelijker maken, of je nou een consument, een winkelier of een beroemdheid als Snoop Dogg bent.

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 worden wederom online worden gegeven. Kijk voor het huidige aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK