Een bedankje voor de plant in campagne!

Hoe promoot je planten? Dat doe je met print natuurlijk! En als je het echt goed wilt aanpakken, verbind je die printpromotie in een campagne met andere mediakanalen.

De geïntegreerde campagne gaat lopen in vier landen en bestaat uit TV, outdoor, digital en activaties. Centraal in de campagne staat een muzikale film van 80 seconden. De film is gemaakt door The Boardroom met regisseur Alan Masferrer. De muziek is geproduceerd door Sizzer.

Bloemenbureau Holland promoot planten in Europa via hun consumentenmerk Mooiwatplantendoen.nl. Monique Kemperman, over hun strategie en campagneplatform: “Kamerplanten en mensen hebben een wederkerige relatie: wij zorgen voor hen, en zij zorgen voor ons. Dat laatste bleef lange tijd onderbelicht, omdat het niet altijd even makkelijk te vatten is. Samen met onze achterban hebben we daarom besloten het eens groots aan te pakken en met z’n allen planten te bedanken. Een eenvoudig, nederig, maar mooi gebaar, dat uitnodigt om eens bij stil te staan. Bedankt plant.”

Bram de Rooij, Creative Director van 180 Kingsday: “We werken al zeven jaar voor Bloemenbureau Holland, maar dit is veruit de meest fundamentele campagne die we voor planten hebben gemaakt. De relatie tussen mensen en plant is natuurlijk – sorry – diepgeworteld, dus het was hoog tijd voor deze vrolijk-serieuze ode.”

Bekijk hier de video: https://vimeo.com/295153230

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Jolanda van Drie

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. Ook het #BOPE (Benelux Online Print Event), welke gepland stond voor 23 april is afgezegd.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK