Roularta Media Groep viert 70e verjaardag

Roularta Media Group, In Nederland onder meer eigenaar van het voormalige New Skool Media, vierde op 12 januari haar 70e verjaardag. De Belgische multimediagroep groeide in die 7 decennia uit van een lokale krant tot een marktleider op het vlak van nieuws- en lifestylemagazines in binnen- én buitenland.

Roularta Media Group

InCT publiceerde in 7 ‘etappes‘ achtereenvolgende high-ligt in de afgelopen decennia vanaf de jaren 50 to heden. Rik De Nolf is Voorzitter van de Raad van Bestuur van Roularta Media Group en zoon van oprichter Willy De Nolf. Xavier Bouckaert is CEO Roularta Media Group en echtgenoot van Riks dochter Katrien De Nolf. ‘It’s all in The Family’.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK