Rotterdam wil ook JA/JA sticker

Met nog wat voorzichtigheid probeert Groen Links wethouder Arno Bonte de voorbereidingen te treffen om ook in Rotterdam het milieu te ‘sparen’ door de invoering van een JA/JA sticker. Gaat dat lukken?

Volgens de redactie van printmedianieuws is het vooral een mooie aanzet voor
Em. de Jong, onder regie van uitgever H.A.H. Retail, om ook in Rotterdam met het huis-aan-huisblad City te verschijnen. Een lijstje met andere gemeentes, die ook al aan het nadenken zijn over de invoering van de door de folderbranche verguisde JA/JA sticker, staat op de website van Gemeente.nu. Intussen wacht de branche met spanning af op de uitspraak in het hoger beroep tegen de stickers. Dat dient op
29 maart in Amsterdam.

 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK