Rondetafelgesprek over de toekomst van de 24-uurspost

De toekomst van de Nederlandse postvoorziening en de wijziging van de Postwet zijn de komende weken en maanden onderwerp van politiek debat. Twee weken geleden organiseerde de Vaste Kamercommissie Economische Zaken en Klimaat een rondetafelgesprek over de toekomst van de 24-uurspost.

Screenshot
Herna Verhagen van PostNL

Voor de grafische sector is een betrouwbare, bereikbare en betaalbare postvoorziening essentieel. Daarom voert ook het KVGO actief gesprekken in Den Haag. Hierover hebben we onze leden onlangs per mail geïnformeerd.

Bekijk de complete bijeenkomst (ca. 2 uur)
Bron: KVGO

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK