Roland DG met nieuwe versies TrueVIS op Sign&Print Expo

Roland DG zal op Sign & Print Expo in Gorinchem volgende week zijn nieuwste versies van de TrueVIS-reeks presenteren, met eco-solvent, UV- en resin-inkten. (partnerbijdrage)

Roland Dg Truevis Sign Print Expo 2023

De nieuwe toevoegingen aan het TrueVIS-gamma van het bedrijf zijn de nieuwste generatie grootformaatmachines met eco-solvent, UV- en resin-inkten. Op Sign & Print Expo zal Roland de allereerste resin-printer, de AP-640 en de MG & LG series UV print&cut machines tonen.

AP-640 met resin

Het nieuw ontwikkelde resin-model, de AP-640, maakt volgens Roland gebruik van verbeterde milieu- en mensvriendelijke inkten. De UV-modellen maken high-definition output mogelijk, inclusief driedimensionale expressies voor de reproductie van kunstwerken en voor communicatie via aanraking, inclusief braille.

“We zijn zo enthousiast om ons nieuwe TrueVIS-gamma dit jaar voor het eerst persoonlijk in Nederland voor te stellen op Sign & Print Expo“, zegt René Van der Weijde, Head of Sales – Benelux bij Roland DG EMEA. “De uitbreiding van onze TrueVIS line-up biedt meer opties en betere, innovatieve oplossingen voor iedereen. Welke printtechnologie ze ook kiezen, onze klanten kunnen rekenen op dezelfde toonaangevende TrueVIS-printkwaliteit en betrouwbaarheid over het hele assortiment.”

Roland DG, stand J120

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK