Print Reinvented: Nieuwe Roland DG TrueVIS VF2-640

Roland DG breidt zijn bekroonde TrueVIS-reeks verder uit met de nieuwe TrueVIS VF2-640, ontworpen voor een ongelooflijk natuurgetrouwe kleurweergave en uitstekende prestaties op borden, backlits, posters, voertuigwraps en meer. 

Buitengewone kleuren en uitzonderlijke resultaten.

Nu al in gebruik bij WLM Design b.v. in Mill (vlakbij Nijmegen)

Voortbouwend op het succes van de TrueVIS VG2- en SG2-printers/snijplotters, is ook de nieuwe VF2-640 grootformaat inkjetprinter voorzien van GREENGUARD Gold-gecertificeerde TR2-inkten in CMYKLcLmLk en Wit, alsook Oranje én Groen. Dankzij dit buitengewone kleurengamma en de nieuwe True Rich Colour 2 preset, is het ongekend eenvoudig om levendige kleuren te combineren met neutrale grijstinten, vloeiende overgangen en natuurlijke huidtinten – voor een ongeëvenaarde kleurkwaliteit.

Vf2 640

De VF2-640 wordt standaard geleverd met de krachtige VersaWorks 6 RIP- en printmanagementsoftware voor een eenvoudige bediening en maximale prestaties.

WLM Design b.v.

WLM Design b.v., een in Nederland gevestigde specialist in motorcross graphics en kleding, koos al vroeg voor de TrueVIS VF2-640. Eigenaar Wisja Lamers: “We hebben de afgelopen maanden de TrueVIS VF2-640 gebruikt om aangepaste stickers te produceren en zijn positief verrast door de prestaties. Het gebruiksgemak en de mogelijkheid om spotkleuren heel nauwkeurig te matchen is een fantastisch voordeel voor zowel ons als onze klanten.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK