Rodi blijft drukker van Nederlands Dagblad

Rodi Rotatiedruk blijft de drukker van het Nederlands Dagblad. Het drukcontract is weer met vijf jaar verlengd.

Rodi Contract

“We zijn erg te tevreden over onze samenwerking en blij dat we onze tevredenheid kunnen uitdrukken in een verlenging van vijf jaar”, aldus Rodi directeur Dick Ranzijn (links op de foto). Rechts op de foto ND-Directeur Rinder Sekeris.

Voor Rodi is het een mooie drukorder. Dagelijks drukt Rodi 15.000 kranten voor het ND. De zaterdageditie kent een oplage van 21.000 exemplaren. Rodi Rotatiedruk drukt ook het Financiële Dagblad. 

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK