Ricoh publiceert video over installatie Ricoh Pro Z75 bij YourSurprise

Een crew uit Japan, Engeland en Nederland heeft gezorgd voor de eerste installatie van de Ricoh Pro Z75 B2 vellen inkjet pers in ons land.

Yoursurprise Directie
Arne, Gerbrand and Wouter

Vanaf de website: ‘YourSurprise is gestart door Gerbrand en Wouter, twee jeugdvrienden die een bedrijf vanaf de grond wilden opbouwen. Later is Arne hier nog bij aangesloten. Vanaf het begin hebben ze zich omringd met mensen die elkaar constant uitdaagden om het elke dag beter te doen. Altijd in het achterhoofd houdend dat het allemaal neerkomt op mensen helpen betekenisvolle momenten te creëren’.

“Dat is waar we goed in zijn, dat is wat we graag doen. Dat brengt ons waar we nu zijn. Dagelijks verspreidt YourSurprise met haar cadeaus ‘a little happiness’ in maar liefst 28 landen. Het assortiment bestaat ondertussen uit ruim 2500 cadeaus, allemaal te personaliseren met foto, tekst en/of logo. Zo’n 300 collega’s werken allemaal onder één dak in onze campus in Zierikzee.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK