Ricoh grootformaat latexprinters winnen EDP Award

Ricoh heeft een mooie erkenning van EDP in de wacht gesleept. De Ricoh Pro L5130e en Ricoh Pro L5160e hebben de EDP 2021 Roll-to-roll Printers tot 170cm Award gewonnen.

De EDP Awards geven erkenning aan belangrijke ontwikkelingen in productiesystemen, softwareontwikkelingen, substraten, inkten, materialen en afwerkingssystemen. De EDP Association wil innovatie in de sector bevorderen. Daarnaast helpen zij bedrijven aan technologie, om hun activiteiten te versterken en te focussen op groei.

Ricoh Prol5160e 504x252 Tcm91 55773

De winnende systemen zijn gebaseerd op Ricoh’s expertise in inkjetkoppen en inkttechnologie. Huib Kolen, Manager Product Marketing & Programs: “Door de snelle en nauwkeurige reproductie van levendige kleuren kun je aansprekende prints produceren. De productiesystemen zorgen voor indruk-wekkende en krachtige resultaten voor een breed scala aan applicaties. Ook is de productie duurzaam en kosteneffectief, doordat je bespaart op afval, inkt en energieverbruik. Tijdens de pandemie hebben onze grootformaatprinters gezorgd voor duidelijke signage rondom de overheidsrichtlijnen.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK