René de Heij weer aan de slag

Ex-directeur Probo – René de Heij – heeft na een royale sabbatical weer een nieuwe uitdaging gevonden. Hij wordt CEO van TakeAware. Een bedrijf gespecialiseerd in duurzame verpakkingen.

Takeaware

Het bedrijf is gevestigd in Groningen, waarmee de Heij in ‘zijn’ regio werkzaam blijft. De door TakeArware geproduceerde verpakkingen kunnen ook beprint geleverd worden. Een ‘knipoog’ voor de Heij naar zijn vorige baan, waarbinnen hij vooral ook het milieu belang voorop stelde. ‘Het beste van twee werelden’ voor René de Heij.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK