Remmert Dekker Packaging aangesloten bij Van De Velde Packaging

Vanaf eind oktober is Remmert Dekker Packaging onderdeel van het Belgische verpakkingsbedrijf:
Van De Velde Packaging.

Remmert Dekker

Remmert Dekker Packaging blijft vanuit Wormer haar klanten op haar vertrouwde wijze bedienen en zich focussen op innovatieve verpakkingen, in het bijzonder binnen de foodsector. “Een sector die sterk in de lift zit dankzij de overschakeling van plastic naar kartonnen verpakkingen. Duurzaamheid is dan ook een hoofdmotief in ons handelen.”

Voor Van De Velde Packaging past de acquisitie in haar ambitie om uit te groeien tot een speler van belang in vouwkartonnage en de bijhorende verpakkingsmachinebouw. Met Remmert Dekker Packaging versterkt de groep haar positie binnen Europa en kunnen synergieën benut worden en expertise uitgewisseld. 

Binnen Nederland maken de bedrijven: Wesly, Schut Systems en Schut Packaging, VJD, Vekopak en Veerkarton tevens deel uit van Van de Velde Packaging. Daarnaast heeft de groep vestigingen in: België, Polen, Duitsland en Frankrijk en een verkooporganisatie die Spanje, Portugal en de UK omvat. 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK