Record Industry viert jubileum met boekuitgave

PASSION_FOR_VINYL_STANDINGPASSION_FOR_VINYL_SPREAD_2 PASSION_FOR_VINYL_SPREAD_5Met 33 persen is Record Industry niet alleen één van de grootste, maar ook de meest geautomatiseerde platenperserij van de wereld. De vinyldrukkerij ging in 1998 zelfstandig verder onder de huidige naam. En met succes. Vijftien jaar later is vinyl populairder dan ooit. Om het jubileum te vieren presenteren zij een speciale boekuitgave met daarin de eigen geschiedenis en interviews met vinylverzamelaars van over de hele wereld. Het jubileumboek is zo een ware ode aan vinyl. Passion for vinyl, A tribute to all who dig the groove, staat er dan ook toepasselijk op de cover van het boekwerk. De boekuitgave begon als een klein boekje voor het eigen personeel en relaties, maar groeide al snel uit tot een ambitieus project van enorme omvang, resulterend in een 240 pagina tellende Engelstalige uitgave. Elk boek is individueel genummerd. Het boek is vanaf 25 november verkrijgbaar in binnen- en buitenland, zowel in de boekwinkel als platenzaak, maar ook online via Bol.com en Amazon. Het boek bevat een 7-inch single met een track van Jacco Gardner (Chameleon) en Digital Mystikz (I Wait part II).

Interesse in het binden? Check het filmpje over hoe de pagina’s in de hardcover gelijmd worden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK