Readly start samenwerking Disney tijdschriften

Readly werkt samen met The Walt Disney Company om meer dan 80 Engelstalige Disney tijdschriften voor de abonnees in de Readly app toegankelijk te maken.

Disney Press Image Readly 430x400

Het Disney tijdschriftenportfolio omvat strips als: Disney’s Frozen, Mickey Mouse, Donald Duck, Star WarsTM en MARVEL. Uit onderzoek van het Britse National Literacy Trust blijkt, dat één op de vier (26%) kinderen tijdschriften en strips digitaal leest. Voor Nederlandse kinderen kunnen Engelstalige strips een leuke en motiverende manier zijn om Engels te leren.

“We zijn verheugd om deze zeer geliefde titels op ons platform te verwelkomen en het leesplezier met Disney te stimuleren. Digitaal lezen onder kinderen neemt toe en uit onderzoek blijkt dat het gunstig is voor kinderen om verschillende vormen van kwaliteitscontent te lezen, zoals strips en tijdschriften om een passie te inspireren en betrokkenheid te stimuleren. Jongeren die bezig zijn met lezen zullen eerder willen lezen, dus het is het perfecte moment om deze populaire tijdschriften aan het hele gezin aan te bieden naast het brede portfolio van titels op ons platform,” aldus
Ranj Begley, Chief Content Officer bij Readly.

Readly biedt momenteel 6.300 tijdschriften en kranten aan op zijn app. 

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK