Puntje voor puntje levensechte muurstickers

Grafisch ontwerpers William Mooijman en Sophie Mittelberg creëren met hun label Fine Forest natuurlijke, transparante muurstickers. Dat doen ze puntje voor puntje. Het pointillistische handwerk leidt tot levensechte stickers.

Fineforest Vogelhuisje Pimpelmees Website

De muurstickers zijn van 150µm transparant polymeer, wat een bijzondere inktdekking heeft. “Omdat de inktdekking niet 100% zwart is, zullen de stickers altijd licht transparant zijn, waardoor het net lijkt alsof het dier op jouw muur is geïllustreerd.” De ontwerpers vervaardigen flora en fauna illustraties op dit materiaal, zodat ‘buiten naar binnen’ wordt gehaald. Door de stiptechniek lijkt het bijvoorbeeld alsof er echte vogeltjes in huis rondfladderen en kun je ze laten neerstrijken op een fotolijst, boekenplank of deurpost. Naast vogels ontwerpt Fine Forest ook muurstickers van andere dieren. Ze beperken zich daarbij niet alleen tot muurstickers. Er zijn ook wandhaakjes en tegels. Het keramieken tegeltje kun je laten personaliseren aan de hand van je favoriete dier, kleur, naam en geboortedatum.

Fine Forest

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK