Professional Imaging beurs, 29 en 30 maart een weekend met kennis en info voor niet alleen fotografen

PIOp zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 maart vindt in De Loods, Nijkerk weer de jaarlijkse Professional Imaging beurs plaats. PI was jarenlang een beurs voor beroepsfotografen die uitsluitend met foto’s hun kost verdienden, maar sinds de komst van de digitale camera, desktop printers en vooral slimme beeldbewerkingsprogrammas wagen steeds meer mensen zich aan dit eens exclusieve vakgebied want beeld is nu eenmaal een belangrijk onderdeel in communicatie. PI is dan ook al lang niet meer alleen voor fotografen, je vindt er alles wat je nodig hebt om een professioneel beeld te maken, van opname tot afdruk. Een extra reden om naar Nijkerk af te reizen is de gratis kennis die je daar op kunt doen, zo is er een Adobe Event met tips en demonstraties van programma’s zoals Photoshop en Lightroom, maar ook met sprekers die vertellen hoe je met beeld geld kunt verdienen en, wat zeker zo belangrijk is, je kunt er voorbeelden zien van beeldgebruik die je kunnen inspireren als creatieve communicatiemaker. Een extra voordeel is dat PI ook in het weekend open is, fotografen zijn nu eenmaal als freelancers drukke baasjes die liever niet door de weeks tijd in beursbezoek stoppen.

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK