Professional Imaging beurs, 29 en 30 maart een weekend met kennis en info voor niet alleen fotografen

PIOp zaterdag 29, zondag 30 en maandag 31 maart vindt in De Loods, Nijkerk weer de jaarlijkse Professional Imaging beurs plaats. PI was jarenlang een beurs voor beroepsfotografen die uitsluitend met foto’s hun kost verdienden, maar sinds de komst van de digitale camera, desktop printers en vooral slimme beeldbewerkingsprogrammas wagen steeds meer mensen zich aan dit eens exclusieve vakgebied want beeld is nu eenmaal een belangrijk onderdeel in communicatie. PI is dan ook al lang niet meer alleen voor fotografen, je vindt er alles wat je nodig hebt om een professioneel beeld te maken, van opname tot afdruk. Een extra reden om naar Nijkerk af te reizen is de gratis kennis die je daar op kunt doen, zo is er een Adobe Event met tips en demonstraties van programma’s zoals Photoshop en Lightroom, maar ook met sprekers die vertellen hoe je met beeld geld kunt verdienen en, wat zeker zo belangrijk is, je kunt er voorbeelden zien van beeldgebruik die je kunnen inspireren als creatieve communicatiemaker. Een extra voordeel is dat PI ook in het weekend open is, fotografen zijn nu eenmaal als freelancers drukke baasjes die liever niet door de weeks tijd in beursbezoek stoppen.
Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK