LG 42,5” supersize beeldscherm niet alleen leuk voor gamers

Wil je tot vier vensters open hebben op een beeldscherm, dan is de LG 43UD79-B wellicht een aanrader. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels heeft deze 4K monitor voldoende ruimte voor een super groot beeld of voor 4 schermen. Deze super size monitor, die rond de 800 euro gaat kosten, heeft 4 HDMI-ingangen, een DisplayPort, een USB type C en twee USV 3.0-ingangen. Daarmee kun je bijvoorbeeld het beeld van een smartphone, een tablet, een laptop en een desktop computer naast elkaar laten zien. Ideaal voor multichannel publicaties. Voor creatievelingen die met Photoshop of andere beeldbewerking software werken, is het grote scherm ook een verademing. Je kunt alle hulpschermen en meerdere versies van je werk tegelijk open hebben.

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

De trainingen voor het eerste half jaar van 2021 zijn in voorbereiding en zullen ook online worden gegeven. In de komende weken worden de 2021 trainingen gepubliceerd. Kijk voor het huidige aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK