LG 42,5” supersize beeldscherm niet alleen leuk voor gamers

Wil je tot vier vensters open hebben op een beeldscherm, dan is de LG 43UD79-B wellicht een aanrader. Met een resolutie van 3840 x 2160 pixels heeft deze 4K monitor voldoende ruimte voor een super groot beeld of voor 4 schermen. Deze super size monitor, die rond de 800 euro gaat kosten, heeft 4 HDMI-ingangen, een DisplayPort, een USB type C en twee USV 3.0-ingangen. Daarmee kun je bijvoorbeeld het beeld van een smartphone, een tablet, een laptop en een desktop computer naast elkaar laten zien. Ideaal voor multichannel publicaties. Voor creatievelingen die met Photoshop of andere beeldbewerking software werken, is het grote scherm ook een verademing. Je kunt alle hulpschermen en meerdere versies van je werk tegelijk open hebben.

 

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK