Probook neemt ‘druk-op-snee’ activiteiten van Zwaan Printmedia over

De ‘druk-op-snee’ techniek maakt het mogelijk alle drie de sneden van een boek te bedrukken. Na een intensief traject om de techniek onder de knie te krijgen zijn de eerste producties met succes geproduceerd.

Screenshot

Izo Hoytink, mede-eigenaar van Probook, zegt: “Eerder hebben wij al interesse getoond in druk-op-snee. Toen Marco Zwaan ons benaderde voor overname van de techniek was de keuze snel gemaakt. We betreuren het faillissement van Zwaan Printmedia enorm, maar de techniek waar Zwaan jarenlang aan gewerkt heeft, krijgt bij Probook een goed nieuw huis.”

Probook

Screenshot

Het Utrechtse Probook produceert een breed assortiment aan hard- en softcover boeken in kleine en middelgrote oplagen, voor zowel de zakelijke- als particuliere markt.

De pijlers van Probook zijn kwaliteit, service en eindeloze mogelijkheden. Van Zwitserse bindwijze, tot halflinnenbanden en van foliedruk tot singer- en cahiersteek brochures. De eindeloze mogelijkheden worden met de druk-op-snee activiteiten nogmaals onderstreept.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK